This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

sâmbătă

Proiector de buzunar Aiptek Pocket Cinema T25


Proiector de buzunar Aiptek Pocket Cinema T25
Aiptek Pocket Cinema T25 face parte din ultima generatie de proiectoare de buzunar, care se conecteaza direct la PC sau notebook prin interfata USB. Designul ultra compact ofera cel mai bun confort calatoriile de afaceri. T25 - solutia ideala pentru prezentari, oricand si aproape oriunde! Aparatul permite proiectarea oricarui tip de continut, ca de ex. Microsoft Power Point Charts, tabele Excel, documente Word sau chiar fotografii ori video. De aceea, acest mini-proiector este ideal pentru prezentari in grupuri mici, la birou sau in calatorii de afaceri. Totodata el este adecvat si pentru utilizarea in scop privat, de ex. atunci cand vreti sa prezentati cercului dvs. de prieteni sau familiei fotografiile realizate in concediu. Datorita tehnologiei moderne led RGB si luminozitatii de maximum 18 ANSI-lumen, mini-proiectorul poate fi folosit in spatii cu iluminare medie sau in camere usor intunecate.

Pret: 1229.00 RON




Amplificator Pioneer A-209R


Amplificator Pioneer A-209R
Amplificator HiFi cu sunet exceptional. Circuit direct Energy MOSFET, circuit liniar Wide-Range, constructie Twin Mono Symmetrical.
Pachetul include: Amplificator Pioneer+Telecomandă
Specificaţii tehnice: Putere RMS: 2 x 60 W,Răspuns în frecvenţa: 5 - 100 000 Hz (+0/-3dB),Raport semnal/zgomot: 91 dB,Distorsiuni: 0.08% (20 - 20.000Hz, 8 ohmi, - 3 dB)

Pret: 1249.00 RON




Difuzor pentru sauna VISATON FRS 10 WP


Difuzor pentru sauna VISATON FRS 10 WP
Datorita rezistentei la intemperii difuzorul ideal pentru saune, piscine, sisteme audio in aer liber, barci, nave si vehicule deschise. Difuzor 10 cm de banda larga, cu membrana din fibra de sticla, cos si grilaj de plastic. Caracteristica de frecventa echilibrata, eficienta ridicata si redare buna a mediilor/inaltelor.
Rezistent la temperaturi de până la 120 °C Rezistent la apă Rezistent la intemperii

Pret: 209.00 RON





Incarcator Family Charger


Incarcator Family Charger, alb
IPod ®, telefoane mobile, PDA-uri, GPS, camere foto digitale si console jocuri, fiecare dispozitiv necesita propriul incarcator. Incarcatorul Family Charger va avea intotdeauna incarcatorul potrivit pentru aparatul dvs., unul din cele 15 adaptoare incluse fiind sigur compatibil cu acesta. Puteti incarca simultan 3 dispozitive, ocupand o singura priza. Cu un design elegant, modern, disponibil in trei culori (negru, alb si titan), acest incarcator se va integra perfect in decorul camerei. Cablurile adaptoare sunt marcate cu etichete pentru a fi mai usor de gasit.

Pret: 299.00 RON





luni

Invertor Voltcraft Sinus 1200W, 12 V/DC


Invertor Voltcraft Sinus 1200W, 12 V/DC
230 V atunci cand calatoriti! Invertorul sinusoidal ofera curent alternativ cu reale unde sinusoidale. Un astfel de invertor isi gaseste aplicatii in cazul consumatorilor sensibili, ce reactioneaza prin distorsiuni la perturbarile din tensiunea de alimentare. Aparat caracterizat printr-o excelenta fiabilitate si eficienta, dar si prin calitate sinusoidala de prima clasa. Componentele electronice, controlate prin microcontroller, monitorizeaza constant cei mai importanti parametrii. Astfel, aceste aparate raman extrem de fiabile si de sigure, chiar si in cele mai dificile situatii. De aceea nici macar suprasarcina sau scurtcircuitul nu au ca urmare distrugerea aparatului. Aceasta inseamna ca invertorul poate fi folosit fara probleme si in cazul unor aparate extrem de sensibile precum televizoare, calculatoare, sisteme audio. De asemenea fara probleme in cazul curentului mare la anclansarea unor sarcini inductive.

Pret: 1629.00 RON





Invertor Voltcraft NPI 2000-12


Invertor Voltcraft NPI 2000-12
Invertorul face posibila utilizarea in masina, ambarcatiuni, case de vacanta, sisteme de alimentare cu panouri solare a unor echipamente electrice sau electronice cu un consum maxim de 2000 W. Acesta converteste curentul continuu in curent alternativ de 230 V. Cu tensiunea de iesire sinusoidala pot fi alimentate echipamente precum uscatoare de par, cafetiere, lampi, incarcatoare, motoare, etc. Invertorul dispune de un sistem de autoprotectie si de protectie a aparatelor conectate. Detinem in stoc si varianta Invertor Voltcraft NPI 2000-24v.

Pret: 1469.00 RON





Set alimentatoare USB


Set alimentatoare USB
Un set ideal pentru alimentarea aparatelor cu port USB cum ar fi playerele MP3 sau similare si aceasta fara utilizarea calculatorului. Setul include o priza de alimentare universala si un adaptor de masina, ceea ce inseamna ca va puteti incarca aparatele cu port USB oriunde va aflati.

Pret: 59.00 RON





Invertor Voltcraft NPI 150-24


Invertor Voltcraft NPI 150-24
Invertorul genereaza din curent continuu 24 V curent alternativ cu unda sinusoidala pura. Acest lucru face posibila conectarea celor mai diferiti consumatori de 230 V la surse de tensiune cum ar fi cele folosite pentru barci, camioane sau panourile solare ale caselor de vacanta sau instalatiilor de camping. O gama larga de masuri de protectie protejeaza atat invertorul cat si consumatorii conectati de eventuale pagube sau distrugeri.

Pret: 199.00 RON





Invertor Voltcraft NPI-150-12


Invertor Voltcraft NPI-150-12
Invertorul face posibila utilizarea in masina, ambarcatiuni, sisteme de alimentare cu panouri solare a unor echipamente electrice sau electronice cu un consum maxim de 150 W. Acesta converteste curentul de 12 V in curent de 230 V. Conectorul invertorului se introduce in priza pentru bricheta de 12 V, dupa care aparatele de 230 V pot fi conectate la invertor prin priza. Invertorul dispune de un sistem de autoprotectie si de protectie a aparatelor conectate.

Pret: 199.00 RON





Invertor Voltcraft PI 75-12


Invertor Voltcraft PI 75-12
Invertor compact, PI 75-12 este un dispozitiv care face conversia curentului continuu DC in curent alternativ AC, asigurand calitatea frecventei la 50 Hz. Acest invertor face conversia tensiunii de 12 - 13,8 V (de la bricheta masinii) la tensiune de 220 - 240 V, cu o putere maxima de 75 W.

Pret: 79.00 RON





sâmbătă

Generator eolian Air Breeze Marine, 12 V


Generator eolian Air Breeze Marine, 12 V
AIR Breeze este cel mai nou model de generator eolian AIR. Componentele electronice de control de generatie noua, magnetii permanenti mai puternici si noul bobinaj cresc randamentul Air Breeze-ului cu 30 %, iar in conditii de vant slab chiar si cu 50 %. Electronica nouǎ asigurǎ o incǎrcare mai bunǎ, chiar si pentru baterii mici, si franeazǎ generatorul eolian atunci cand bate vant puternic. Astfel se reduce considerabil nivelul de zgomot. Regulatorul integrat de 24 V poate fi setat pentru baterii cu gel sau lichide. Cand bateria este complet incǎrcatǎ rotorul se franeazǎ automat prin intermediul sistemului de autofranare “autobrake”. Plus aripi flexibile din fibrǎ de carbon si generator eolian cu magnet permanent, fǎrǎ perii, ce nu necesitǎ intretinere.

Pret: 7699.00 RON





Set reflector solar cu led, Conrad, 12 V, V2


Set reflector solar cu led, Conrad, 12 V, V2
Acest reflector cu led de 3 W, cu 54 de leduri incorporate, este ideal pentru iluminarea unor obiecte mari. Indiferent daca este vorba de obiecte de interes turistic, statui sau clǎdiri – iluminarea acestora se va face independent de o prizǎ. Cuplati pur si simplu modulul solar inclus de 10 W la reflector si acumulatorul integrat se va incǎrca automat prin intermediul electronicii integrate. La lǎsarea intunericului, reflectorul porneste automat. Cu temporizatorul inclus in colet puteti seta perioada de cuplare. Solutia optima pentru iluminarea rapida, simpla si de calitate a unor zona mai indepǎrtate.

Pret: 999.00 RON





Contor consum energie Belkin


Contor consum energie Belkin
Descoperiti cat de multa energie electrica consuma in mod real aparatele dvs. - inclusiv consumul in W, costurile de functionare si cantitatea de CO2 generata in timpul producerii energiei consumate. Aflati dintr-o privire: costurile si impactul asupra mediului.

Pret: 159.00 RON





Modul solar amorf, Conrad, 20 W, 12 V


Modul solar amorf, Conrad, 20 W, 12 V
Tehnologia in strat subtire a acestui modul permite absorbtia unui spectru mai larg de lumina naturala. Acest modul este eficient chiar si in conditii de vreme innoratǎ. Fie cǎ doriti sǎ incǎrcati bateria de 12 V din masinǎ respectiv serǎ, sau sǎ alimentati consumatori direct cu luminǎ solarǎ: toate acestea sunt posibile cu acest modul, plus numeroase alte aplicatii. Sticla dublǎ asigurǎ o rezistentǎ foarte mare la intemperii. Rama modulului confectionata din aluminiu este extrem de robustǎ si rigida, garantand o stabilitate mecanica ridicata, precum si montarea simpla a modulului. Alte modele: 10 W, 12 V; 45 W, 12 V.

Pret: 269.00 RON





Generator eolian Rutland WG 913

Generator eolian Rutland WG 913
Un generator eolian ultra performant cu rotor cu diametrul de 910 mm. Lamelele rotorului, optimizate aerodinamic si intǎrite cu fibra de sticlǎ, fac fata chiar si celor mai mari sarcini. Rulmentii cu bile inchisi, ce nu necesitǎ intretinere, garanteazǎ pe langǎ functionarea linǎ, randament bun si uzurǎ redusǎ. La viteze reduse ale vantului se obtine un curent de incǎrcare enorm. Putere la 10m/sec = 90W, tensiune12V.

Pachetul include: Generator eolian, Stâlp de susţinere, Manual de utilizare.

Pret: 3649.00 RON





Baterie plumb fara intretinere Conrad Energy 12 V 12 Ah


Baterie plumb fara intretinere Conrad Energy 12 V 12 Ah
Baterie AGM (Absorbent Glass Mat) fara intretinere, testata UL. Utilizabila in modelism, sisteme de alarma, sursa de alimentare alimentare neintreruptibila, instalatii solare, iluminare de siguranta, etc.

Pret: 179.00 RON





Cel mai bun - Incarcator acumulatori Voltcraft IPC-1


Incarcator acumulatori Voltcraft IPC-1
Aparat pentru incarcare si diagnosticare baterii, o combinatie perfecta pentru intretinerea activa a bateriilor reincarcabile. Multumita tehnologiei performante de incarcare a bateriilor, cu control prin procesor, aveti la dispozitie patru functii: incarcare, descarcare, reciclare si formatare, care pot fi reglate separat pentru fiecare baterie. Reglajul se face folosind doar 3 butoane. Utilizand masurarea capacitatii reale si masurarea comparativa automata, recunoasterea si indicarea bateriilor """"slabe"""" nu mai este o problema. Prin functia de reciclare, bateriile NiCd epuizate pot fi reparate. Bateriile mai noi sau mai vechi, care prezinta asa numitul efect de memorie, pot fi readuse la capacitatea maxima prin functia de formatare.

Pret: 269.00 RON





TV2000 XP Global Premium RO (Leadtek)


TV2000 XP Global Premium RO
TV2000 XP Global FM
Interfata: PCI
Chipset: Conexant CX23881
Mod codare: MPEG 1/2/4/VCD/DVD/WMV
Telecomanda: Da


Pret: 112.51 RON





AllDro 4GB (Allview)


AllDro 4GB (Allview)
Diagonala: 7 inch
Rezolutie: 800 x 480 pixeli
Frecventa: 800 MHz
Capacitate: 256 MB
NAND Flash: 4 GB
Sistem de operare: Android 2.1



Pret: 899.00 RON





vineri

Navigator x960BT-HD + harta completa Europa (WayteQ)

Navigator x960BT-HD + harta completa Europa
Display: Touch screen TFT LCD, 800 x 480 pixeliProcesor: SiRF Atlas V, Dual Core ARM11 500 MHz (amplificat cu DSP pentru GPS de 250MHz)Memorie: 4 GB (memorie interna),128 MB (pentru rularea programelor)Sloturi: MicroSD, MicroSDHCSoftware: World Navigator.

Pret: 521.02 RON


Tableta grafica - Bamboo Pen CTL-460EN

Tableta grafica - Bamboo Pen CTL-460EN
Cod produs: CTL-460-EN Interfata: USBSuprafata activa: 147 x 92 mm.

Pret: 276.65 RON


sâmbătă

Robot de spionaj Meccano Spykee


Robotul pentru spionaj WiFi supravegheaza pe ascuns, efectueaza apeluri video si reda fisiere MP3. Ghidati robotul Spykee prin apartament si vizualizati explorarile robotului pe monitor. Acesta este dotat cu camera, microfon si difuzoare, si poate fi perfect controlat prin WLAN si internet, iar datorita camerei integrate puteti supraveghea oamenii pe ascuns. Datorita interfetei WiFi, Spykee poate fi ghidat chiar si de la o distanta de mii de kilometri prin internet. Suplimentar, Spykee poate reda si muzica prin WLAN de pe Hard-Disk-ul unui computer. Robotul pentru Spionaj Spykee este livrat ca set de asamblare, fiind insotit de un manual complex de utilizare. In 20 de pasi asamblati din partile componente un robot cu multe abilitati si posibilitati de utilizare.

Pret: 1179.00 RON



Setul de asamblare permite si devieri de la configuratia standard, astfel incat cu ajutorul partilor livrate in colet puteti asambla 3 versiuni diferite ale robotului: robot de spionaj, scorpion sau vehicul lunar. Spykee nu numai ca fotografiaza, filmeaza si inregistreaza sunete, ci poate reda sunete si poate chiar vorbi. Cu ajutorul acestuia puteti efectua gratuit si apeluri telefonice; in principiu, acestea functioneaza pe baza de Voice over IP, asadar la fel ca la Skype. Robotul este foarte bine conceput pentru supravegherea camerei dumneavoastra, deoarece inregistreaza orice miscare, fotografiaza intrusul si va transmite toate aceste date pe adresa dumneavoastra de email. Datorita functiei de incarcare automata a acumulatorului, Spykee se intoarce singur la statia de incarcare atunci cand are nevoie de energie. Software-ul necesar pentru functionarea lui „Spykee the Spy Robot” este licentiat ca Open Source, asadar poate fi dezvoltat de oricine.

Statie de incarcare Voltcraft VCW 12000


Mult mai mult decat o simpla statie de incarcare! Un model controlat prin microprocesor pentru incarcarea acumulatoarelor plumb-acid. Curent de incarcare comutabil 2/6/12 A. Potrivita pentru acumulatoare de la 6 la 120 Ah. Cele 6 leduri si displayul digital ofera toate informatiile relevante in timpul procesului de incarcare. Atunci cand acumulatorul este complet incarcat statia trece automat in modul de incarcare de intretinere. In acest fel prelungiti durata de viata pentru bateria dvs. de masina.

Pret: 269.00 RON




Intrerupator acustic (batai din palme)


Intrerupator cu declansare prin batai din palme. Puteti porni sau opri un dispozitiv (televizor, radio, bec, etc) fara sa va ridicati din fotoliu. Releul este actionat de un microfon, a carui sensibilitate poate fi ajustata in functie de nevoi.

Pret: 51.00 RON




Comutator diferential de temperatura


Acest comutator diferential de temperatura poate masura temperatura in doua locuri diferite si apoi sa porneasca sau sa opreasca un releu in functie de diferenta dintre cele doua temperaturi. De exemplu, poate fi folosit conectat la panourile solare: pompa de recirculare este pornita cand exista suficienta diferenta de temperatura intre intrare si iesire. Prag de comutare reglabil. Indicator de stare cu LED.

Pret: 69.00 RON